Virágot a fürdőbe

Nemrég egy nagyon szuper együttműködésbe kezdtem egy céggel, akiknek a munkáját kedvelem.

Virágkötő vagyok, virágboltom van idestova 10 éve. Nagyon szeretem a munkám, úgy érzem, szebbé tehetem vele az emberek életét. Nem csak virágcsokrokkal foglalkozom, hanem szárított virágokkal is. Ez az a szolgáltatásom, ami miatt felkeresett egy cég, hogy működjünk együtt.

Ők fürdőszoba felújítással, fürdőszoba ötletekkel foglalkoznak, és ezeknek is nagy hangsúlyt fektetnek a speciális eseteire, mint a kis fürdőszoba csempe ötletek.

Úgy történt a dolog, hogy egy barátom felújította a fürdőszobáját. Ez a cég, a http://furdoszobaotletek.hu/ segített neki ebben. Amikor egyeztetett a céggel, akkor mondták neki, hogy jól megy a szekerük, sok a megrendelésük, de van egy hiányosság, amit eddig nem tudtak kiküszöbölni. Sok ember, aki teljes körű szolgáltatást szeretne tőlük, szeretne kapni a fürdő berendezéséhez is ötleteket, tanácsadást, termékeket. Ők viszont ezzel nem foglalkoznak. A barátomnak eszébe jutott, hogy nálunk hogy néz ki a fürdő. Viszonylag egyszerű, fehér szobáról beszélhetünk, amiben a textúrák játsszák a fő szerepet. Az én ízlésem a meghatározó rajta, ezt bevallom, de szerintem olyan stílusú, ami sokaknak kellemes látvány. Ebben a fehér letisztultságban lehet felfedezni néhány sor lilás, rózsaszínes, kékes pasztell csempét. Sorban vagy alakzatban díszítik a fürdőt. A fő éke azonban a tisztálkodó helyiségünknek a szárított virágok, amiket külön magunknak készítek. Ezek vázákban, koszorúkon jelennek meg, és időről időre cserélődnek. Általában évszakonként cserélem le őket, de van hogy csak félévente. Nagyon szeretem, mert sok ilyen csokornak még hetekig illata is van, például egy levendula vagy őszi rózsa.

Miután ezt végighallgatta a barátom, azonnal felhívott, hogy beajánlhat-e engem a cégnek. Természetesen igent mondtam. A cég nem sokkal ezután megkeresett. Sokat tűnődtünk, tárgyaltunk, hogy hogyan is lehetne ezt a lehető legjobban megoldani, úgy, hogy az emberek is szeressék, keressék ezt a különlegese szolgáltatást.

Abban maradtunk, hogy csinálunk egy fotósorozatot a virágaimmal, és feltöltik a honlapjukra. A virágokat majd a fürdők belső berendezésénél lehet kérni, megrendelni, az egész fürdőszobához illően. Ezután pedig aki egyszer rendel, az rendszeresen kap majd értesítést az új fajta csokrokról, árnyalatokról, virág fajtákról, amikkel dolgozom, így később újra tud rendelni.

A pénzügyi részébe most nem mennék bele, bonyolult, viszont meleg szívvel ajánlom nektek ezt az oldalt, a http://furdoszobaotletek.hu/ -t. Profik, kedvesek és tisztességesek, szerintem ez a legfontosabb. Én nemsokára fogok velük dolgoztatni, ugyanis a lányomék fürdőjét rendbe kellene hozni vidéken. Ennek megfelelően aztán el is olvasgattam, hogy milyen lehetőségek vannak.

Tetszik például, hogy nagyon precíz a cég. Megtalálható az oldalukon ötletbörze, lista arról, hogy mit miután érdemes csinálni felújításkor. A csempékkel kapcsolatban egy egész menü van létrehozva, szóval ha külön csak a csempék érdekelnek, akkor különösen ajánlom! A kis fürdőszobába való csempékhez is lehet ötleteket meríteni.

Ez a lehetőség nagyon megtisztelő számomra, ugyanis virágkötőként sok más vállalkozóval kell versengenem, ez a fúzió azonban segíteni fog kiemelkedni az átlagos virágboltok közül!