Locsolás közben a billentyűzetet is megöntöztem

Pár hónappal ezelőtt, mikor éppen a locsoltam a virágboltomban a virágokat, amikor balszerencsémre megbillent a kezem és egy nagy adag víz loccsant a kis dell notebookom kellős közepére. Ami természetesen ki volt nyitva. Így természetesen minden egyes vízcsepp elkezdett a billentyűzeten át lefele szivárogni.

Gyorsan felkaptam hát és lecsorgattam róla, a maradékot pedig felitattam egy pzs-vel. Sajnos azonban a baj már megtörtént és másnap már nem sikerült használnom a billentyűzetet. Tudtam, hogy szükségem lesz egy dell márkaszerviz elérhetőségére, ugyanis egy ideig használhatom a munkában is az otthoni gépemet, de azért nagyon sok adatom csak itt érhető el.

Valószínűleg azért, mert most csak ezen kattogott az agyam, a virágbolt felé menet vettem észre, hogy az otthonom és bolt között található egy laptop szerviz. Mivel a saját magam főnöke vagyok, gondoltam, nem baj, ha ma 20 perccel később nyitok ki és beugrottam, hogy megérdeklődjem tudnak-e rajtam segíteni.

Mikor elmeséltem, hogy mi történt, először nagyon megdicsértek a gyors reakciómért és, hogy így cselekedtem és nem vártam meg, hogy magától száradjon meg. Örültem az elismerő szavaknak. Mivel magam is a szolgáltató iparban dolgozom, zsigerből felismerem, ha valaki csak megjátssza, hogy fontos neki az ügyfél és a hozzá tartozó termék, vagy csak a pénzemre utaznak. Ebben a dell márkaszervizben azonban éreztem, hogy tényleg fontos nekik, hogy elégedetten távozzak, egy működő laptoppal.

Azonnal tájékoztattak róla, hogy sajnos a jelen esetben egy komplett billentyűzetcserére lesz szükség, bár viccesen hozzátették, hogy a víz legalább a billentyűk alá rekedt morzsákat is kimosta… Jól esett, hogy ennyire emberien állnak hozzá a dologhoz. Ráadásul kereken megmondják, hogy mire lesz szükség, nem próbáltak ferdíteni a valóságon. A biztonság kedvéért azért elvégeztek egy teljes körű átvizsgálást, hogy megnézzék, nem okozott-e nagyobb kárt a ténykedesem.

Pár nappal később aztán visszakaptam a notebookomat a vadonatúj billentyűzettel és rá a 12 hónapos garanciával, amit a szervizbolt biztosított a számomra.

Ha neked is egy dell márkaszerviz kell, fordulj hozzájuk a legnagyobb bizalommal. Gyorsan és megbízhatóan dolgoznak, köntörfalazás nélkül. Nem kell nyolc felesleges kört futni azelőtt, mielőtt megmondanák, hogy tulajdonképpen egy teljesen új gépre, alkatrészre van szükséged. Biztos vagyok benne, hogy a többi számítástechnikai eszközömmel is hozzájuk fogok ellátogatni, ha szükség lesz szerviz munkálatokra.