Virág mellé egy szép táskát vettem a barátnőmnek

Virág az egyik legjobb, leghagyományosabb ajándék, aminek minden nő örül. Úgy gondoltam, hogy a barátnőmet is meglepem egy szép csokorral, de a 30. születésnapjára azért mégis ennél egy kicsit többet akartam neki adni.

Meg is néztem a neten, és találtam egy klassz webshopot, ahol volt egy nagyon szép bőr oldaltáska, ami pont jó lenne a barátnőmnek.

Mivel úgy láttam, ez a webshop nagyon jó minőségű bőr termékeket árul, így körülnéztem, milyen táskáik vannak még. Még divatos női táskákat is árulnak, oldaltáskát férfiaknak, bőr aktatáskát, még övtáskát és orvosi táskát is. Ezen kívül még vannak bőröndök, különböző méretben, és aki sokat utazik, azok választhatnak egyéb utazási kiegészítők közül. Nekem mégis az ékszertartó dobozok tetszettek a legjobban. Nagyon igényes a kivitelezésük, és egy nőnek ez is nagyon szép ajándék lenne.

Meg is rendeltem a táskát,  de azért kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha mégse tetszik az ajándék a barátnőmnek. Megnéztem az oldalt, és a táskát simán visszaveszi a cég, ha mégsem felel meg.

De szerencsére fel sem merült a barátnőmben, hogy ne tetszene neki. Nagyon örült a szép táskának, azt mondta, pont jókor jött, mivel az előző elszakadt. Szerintem a karácsonyra szintén ebből a webshopból rendelek neki egy bársony ékszertartót. Annak is biztos fog örülni.