SOS monitorvásárlás

Édesanyám óriási szenvedéllyel üzemelteti virágboltját már évek óta. Szíve-lelke benne van minden elkészített csokorban, és szüntelenül azon töri a fejét, hogyan tehetné az üzletet még szebbé, modernebbé, hogyan lehetne még több emberhez eljuttatni a virágcsodákat.
Egyik ilyen fejlesztése volt, amikor elkezdett az interneten is megjelenni, valamint felszereltetett egy biztonsági kamerarendszert, melynek részeként az üzletbe került egy számítógép. Természetesen ez sok mindent megkönnyített a számlázástól kezdve a készletnyilvántartáson át.

Sajnos semmilyen informatikai eszköz nincs, ami örök életre szólna, ez bebizonyosodott néhány hete a virágboltban is. A tönkrement Monitor már az üzlet működésébe több ponton is beépült, így muszáj volt SOS-ben szerezni egy újat.

Anya és én a bestmarkt.hu-n kezdtünk el nézelődni. Már többször is rendeltünk innen, és soha nem kellett még csalódnunk.
A Bestmarkt egy remek webáruház, melyben műszaki cikkek és egyéb kiegészítők széles választékát találhatjuk meg. Célirányosan haladtam, a kategóriák között egyből az alkatrészekre és perifériákra vonatkozó részt választottam. Az oldal keresője nagyon hasznos, rengeteg időt spórolok meg azzal, hogy nem kell végigtekerni az összes terméket. Hosszú is lenne, hiszen több százról van szó…
Miután előttem sorakoztak a webshopban elérhető monitorok, tovább szűkítettem a keresést. Megszabtam a legmagasabb árat, amit még rá tudtunk költeni, úgyhogy könnyebb volt átnézni a kínálatot, és garantáltan nem csábulunk el egy drágább darab iránt.

Ki is választottunk egy szimpatikus monitort, melyet megnéztünk tüzetesebben. A paraméterek egyértelműen megfeleltek számunkra, ám én nem emiatt akartam átnézni közelebbről is.
A Bestmarktnál egy remek funkciót építettek be a webshopba: vásárlók értékelni tudják a termékeket, sőt, véleményt is írhatnak róla. Ezek óriási segítséget nyújtanak, hogyha nincs konkrét elképzelésünk, mit is válasszunk, vagy éppen több opció között vacillálunk. Most is erre hagyatkoztam, és mivel csak pozitív visszajelzéseket találtam az adott monitorral kapcsolatban, bátran a kosárba tettem.

Bár lehet vásárolni regisztráció nélkül is, mivel én visszatérő látogatója vagyok az oldalnak, be is jelentkeztem. Ez gyorsítja a folyamatot, ugyanis rengeteg adatot elment így a rendszer, és nem kell ezeket egyesével, minden alkalommal bepötyögni.
Házhoz szállítást kértünk utánvéttel. Egy ilyen nagy értékű csomagot nem akartunk előre kifizetni, jobb úgy kiadni a pénzt a kezünkből, ha épségben nálunk van a monitor.

A házhoz szállítás persze ingyenes volt a mi esetünkben. A Bestmarkt most is hű volt önmagához, nem kellet sokat várnunk, hogy megérkezzen a monitor. Természetesen sértetlenül érkezett, és pontosan olyan volt, mint amire vártunk.

Segítettem beüzemelni édesanyámnak az új monitort, így hamar visszatért minden a régi kerékvágásba a virágboltban. Szerencsére jó darabig nem is kell aggódnunk amiatt, hogy újra megtörténhet ez, hiszen a bestmarkt.hu még garanciát is adott az általunk rendelt monitorra!

Monitor