Ma már online rendelhetünk pelenkát és virágot is

Köztudott, hogy az internet egyre nagyobb szerepet játszik az emberek életében. Ma már mindennek utána lehet nézni az interneten, lehet ott olvasni, tartani a kapcsolatot az ismerősökkel, üzenetet írni akár a világ másik felébe. Óriási mennyiségű adatot lehet tárolni, sőt még vásárolni is lehet az internet segítségével.

Én szinte mindent az internetről rendelek. Legyen szó ruhákról, virágokról, háztartási cikkekről, néha pedig élelmiszerekről. Legutóbb virágot rendeltem az unokahúgaim ballagására a helyi árustól, de sajnos nem tudtam elmenni érte és sokkal kényelmesebb volt itthonról intézni mindezt.

Most pedig egy újabb internetes vásárlásra készülök, mégpedig a kisgyerekeimnek fogok egy bababoltból, a LordShop hu oldalról rendelni. Nagyon szeretem ezt az oldalt. Rengeteg terméket lehet kapni, nemcsak babáknak, hanem a szülőknek sőt a háztartás számára is.

Most egy Nivea Sun napolajat, multivitamint, pezsgőtablettát, C és D-viatmint és egy 2-es mini pelenka és törlőkendő próbacsomagot fogok rendelni. Széles a LordShop hu oldal termékkínálata, hiszen minden megtalálható rajta, amit az ember kereshet egy bababoltban vagy egy drogériában:

Az előbb említett, általam rendelt termékeken kívül még kapható a webshopban szájmaszk, rengeteg féle pelenka, sebtapasz és ragtapasz, felnőtt egészségügyi termékek, női és férfi borotvák, valamint a borotválkozáshoz szükséges eszközök. Vannak még szájápolási termékek, fogkefe, fogkrém, szájvíz, szappanok és kézmosók is kaphatóak, valamint sampon és bőrápolási termékek. Lehet választani női és férfi kozmetikumok közül, olyanok közül, mint a parfümök, a dezodorok, a krémek, tisztálkodási szerek és még sok egyéb termék. Vannak továbbá háztartási eszközök, olyanok mint a tisztítószerek, a takarító eszközök, a konyhai eszközök, a mosószerek, kapszulák, öblítők, elemek, elemlámpák, illatosítók, tasakok, papíráruk, a szúnyogirtók, molyirtók, gyertyák, mécsesek és olajok.

LordShop hu

A fő profilja pedig a cégnek, amely már 1995. óta szállít be termékeket a magyar piacra, nem más, mint a pelenkák. Rengeteg márkájú, méretű és kiszerelésű pelenka kapható a webshopban. Vannak olyan próbacsomagok is, amelyekből én magam is rendeltem, hogy el tudjam dönteni melyik is a legmegfelelőbb a kisgyermek számára.

A bababolti termékek közt található papír, írószer, gyermekruhák, etetéssel, fürdetéssel kapcsolatos eszközök és termékek, gyermek samponok, tusfürdők, szájápolási termékek, van popsikrém, gyermek naptej és testápoló termékek is, továbbá nedves törlőkendők, akár szettben.

A Lord Shop egy import, export, kis és nagykereskedelmi vállalkozás, amely a kezdetekben az 1990-es évek végén nagykereskedéseket és elosztókat látott el termékekkel, de mára már egyre több kereskedelmi egységet és hálózatot látnak el bababolti termékekkel.

Nos, a rendeléseimet leadtam, már csak várnom kell a futárra, ugyanis házhoz rendeltem a termékeket, amelyeket a Lord Shop hu túrajárataival szállítanak majd ki.