Mindig is erről álmodtam!

Érdekes, hogy én a környezetemben lévő lányokkal ellentétben soha nem álmodtam nagy karrierről. Mindenkinek volt valami álma, szerették volna megváltoztatni a világot, erősek és függetlenek lenni, létrehozni valami újat, vagy híressé válni…volt aki színésznő akart lenni, volt aki versenyszerűen sportolt és ez volt az élete, és olyan is volt aki a tudomány területén szeretett volna eredményeket elérni. Mindegyikükre nagyon felnéztem ezek miatt, és teljes szívemből kívántam, hogy sikerüljenek az álmaik. Én azonban sokszor kívülállónak éreztem magam köztük, mert nekem nem voltak ilyen vágyaim. Egyedül abban voltam biztos, hogy szerető férjet és családot szeretnék. Ha megkérdezték, mi leszek ha nagy leszek, mindig csak annyit tudtam mondani, hogy vidéken fogok lakni egy nagy házban, és sok gyerekem lesz. Azóta megvalósult az álmom és nem csak a házunk nagy, de a kertje is. A kertet nagyon szeretem. Sokféle virágom van, és az évek alatt úgy megszerettem őket, hogy egészen magas szintű tudásra tettem szert kertészkedéssel kapcsolatban. Annyira, hogy a közeli virágüzlet egy ideje tőlem szerzi be a virágai egy részét.

A férjem motorral szokta szállítani a virágokat a boltba, és a múltkor sajnos defektet kapott út közben. Nem csak egy kis sérülés keletkezett a gumin, hanem teljesen tönkre ment: még csoda hogy nagyobb baj nem történt. Mivel szinte mindenhova motorral közlekedik, azonnal elkezdtünk utánanézni, hogy hol lehetne motorgumit vásárolni. Mivel vidékiek vagyunk, elsősorban rendelésen gondolkoztunk és online webáruházakat nézegettünk. A keresőben a “motorgumi akció” kifejezéssel próbálkoztunk. Csakhamar rá is találtunk a motortire.hu weboldalára.

motorgumi akció

Ezen a weboldalon mindig van valamilyen motorgumi akció. Elsőként azt vettük észre, hogy van lehetőség részletes keresésre. Ez nagyon sokat segített nekünk, és biztosan minden más ide látogató ügyfélnek is a hasznára vált. A keresőben beállíthatjuk, hogy milyen magasságú, szélességű, és átmérőjű gumira van szükségünk, illetve márka és kategória szerint is szűrhetjük a találatokat. A kategóriák között elérhető sport, túra, robogó, classic, cross, chopper, salakmotor, ipari, de még egészségügyi jármű, elektromos kerékpár, vagy kerti kisgép is. Legalább már azt is tudom, hogy honnan lehet gumit venni, ha egyszer lesz valamilyen kerti gépünk. A keresőben beállítható, hogy új vagy használt motorgumikat szeretnénk látni a találatok között. Ez azért nagyon jó, mert sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak az új termék vásárlását, ezért eleve jobban járnak, ha csak az ő pénztárcájuknak is megfelelő gumik között böngésznek.

A weboldalról elérhető egy YouTube csatorna is. Itt motorgumi szerelés témában nézhetünk meg tartalmakat, emellett pedig egy bemutató videó is látható a szervizről. Mi ebből vettük észre, hogy a motortire.hu nem csupán egy online motorgumi webáruház, hanem szerviz is tartozik hozzá. Sőt, nem csak motor, hanem autószerviz is működik itt. Erről szintén találunk egy rövid leírást a honlapon. A szerviz Budapesten helyezkedik el, a 19. kerületben. A szervizről szóló oldalon tájékoztató jellegű információkat is találunk arra vonatkozóan, hogy mikor érdemes motorunkat szerelőhöz vinni, és mikor lehet szükség gumi szerelésre. A szerelőműhelybe online is lehet időpontot foglalni. Az ehhez szükséges elektronikus időpontfoglaló rendszer linkjét itt a szervizről olvasható tudnivalók között helyezték el. Az ilyen időpontkérő rendszerek nagyon hasznosak lehetnek, kiváló megoldás a sorban állás és a tolongás csökkentésére, továbbá azoknak is jól jöhet, akik nem érnek rá munkaidőben telefonálni. A szerelési árakat szintén részletesen feltüntették.

A mi számunkra kifejezetten hasznosnak bizonyult ez a weboldal, és reméljük, hogy mások is így lesznek majd vele.