Végre egy lakás a virágok angyalának

Szeretném veletek megosztani azt a jó hírt, hogy a húgomék megtalálták azt az otthont, amire mindig is vágytak!  A húgomnak virágüzlete van, és mindig az volt a vágya, hogy legyen egy olyan eladó lakás Szolnok környékén, ami ideális virágok is növények tartására, és egy olyat szeretne majd magának venni.

A növényekkel foglalkozó bármilyen szakma szerintem hatalmas királyság, a virágültetés, növények gondozása, azok ismerete, és a vágott növényekből történő dekorálás egy igazán természetközeli dolog. Természetes hát, hogy örülök, amiért a tesóm végre megtalálta a kis otthonát, ahvoa beköltözhet a barátjával!

A nextapro.hu nevű oldalon találta meg a szerencséjét, azért szerencséjét, mert ugyan ez egy olyan apróhirdetős oldal, ahol lokálisan lehet keresni, mégis mikor a húgom böngészni kezdte azt, akkor éppen egy órával előtte tette fel az álomotthonának korábbi tulaja a lakásról szóló hirdetést. Szóval kb. amint felkerült, a tesóm le is csapott rá. Ezért szerencse.

Ám a weboldal miatt egyáltalán nem az, hiszen az a weblap pont arra van kitalálva, hogy mindenki feltölthesse szépen oda azokat az eladni kívánt dolgokat, amiket egy biztonságos, könnyen kezelhető felületen szeretne értékesíteni másoknak, és lehetőleg úgy, hogy minél kevesebb idő ráfordításával tudja ezt megtenni. Erre a lokális keresési funkció nagyon alkalmas, csak beírod, hogy eladó lakás Szolnok, az időben történő ráfordítás meg már a regisztrációnál is előnyösen tapasztalható, hiszen az apróhirdetés feladása és a regisztráció egyszerre történnek.

Ha sürgősen szeretnél valamit eladni, akkor kiemelési funkciót is használhatsz valamennyi pénzért cserébe, ja igen, mert alapból a hirdetések feladása egy ingyenes dolog, nem jár semmilyen kötelezettséggel azzal együtt, hogy tisztességes ember legyél, aki nem akarja átverni a másikat. 

Jó, hogy létezik ilyen klasszikus értelembe vett weboldal, ami nem akar megvakítani és rávenni valamire a sok sumák reklám közepette hanem egy letisztult, stabil szolgáltatás, ami szívesen vesz igénybe az ember. Ez kell akkor, ha valamit el szeretnél adni, nem a vakítás, meg a púder.