Egy vállalkozás olyan, mint egy virág. Nevelgetni kell

Már kiskoromban volt szerencsém megismerkedni a kertészkedés örömével. Volt egy kis kertünk, amibe virágokat és zöldségeket termesztettünk. Nagyon szerettem velük foglalkozni. Amikor elkezdtem a saját vállalkozásomat, akkor pont ez jutott eszembe. Ez is hasonlóan működik, mint a növények. Ha foglalkozol vele és gondozod, akkor sok örömöd lesz benne és növekedni fog. Azt már tudtam, hogyan kell egy növénnyel bánni, már csak azt kellett megtanulnom, hogyan kell egy vállalkozással.

Szerencsére ehhez is voltak nagyon jó tanítóim, akik végig kísértek az utamon. Illetve most is vannak olyanok, akiknek köszönhetően könnyebben megy a munka.

Amikor székhelyszolgáltatás budapest után keresgéltem, akkor az interneten rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24-re. A honlapjuk alapján nagyon ígéretesnek tűntek, így ők voltak azok, akiket megbíztam a székhelyem igazgatásával.

Milyen feladatokat vállaltak át?

A Székhelyszolgáltatás24 csapata segít megtalálni a számodra tökéletes székhelyet. Ha már van székhelyed, de váltani szeretnél, akkor ezt bátran megteheted. Ezt bármikor megváltoztathatod mindenféle indoklás nélkül is. Ha úgy döntöttetek, hogy az iparűzési adó mentes székhely a neked legkedvezőbb, akkor Újlengyelben már létre is lehet hozni a székhelyedet. A székhelyen kihelyezik a cégtáblát, meghatalmazással a székhelyre érkező csomagokat átveszik és továbbítják számodra. Ez azért fontos, mert ha pl. egy fontos levél nem kerül átvételre, abból később lehet probléma. A Székhelyszolgáltatás24-nál ezzel a problémával már nem kell számolni.

A székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják és minden esetben jogszerűen járnak el. Mára már 11 éves tapasztalattal rendelkeznek és szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így mindig tudják, hogy mi a helyes eljárás. Pénzügyileg stabil a cég a Bisnode által minősítve is van a cég.

Amennyiben havonta egyszer szükséged lenne egy tárgyalóra, akkor a székhelyen díjmentesen biztosítanak egyet számodra. Ennek köszönhetően nem kell külön tárgyalót bérelned és a meetingek is barátságos és professzionális módon folyhatnak le.

Miért éri meg más székhelyet választani mint az otthonunk?

Amennyiben hatósági eljárásra kerül sor, akkor nem az otthoni nyugalmat fogják zargatni, hanem a székhelyre mennek. Ez talál az egyik olyan indok, ami sokak számára fontos.

Ha székhelyszolgáltatás budapest, akkor én a Székhelyszolgáltatás24 oldalát és csapatát tudom ajánlani Neked. Megbízhatóak, professzionálisak és nagyon könnyű velük együtt dolgozni. Amennyiben ezek számodra is fontosak, akkor nézd meg az oldalukat és döntsd el, hogy te is őket választod-e.