Virágoskertben beszélgetés a szomszédokkal

Anyukám nagy kertész hírében áll, mindig kifogástalan állapotban van a virágoskertje. Ez nem is csoda hiszen nagyon sok időt és energiát fektet a gondozásába, mindig kapálgat benne és keresi az új növényeket, amelyeket kiültethet. Nagyon kedveli azokat a virágokat, növényeket, melyek évelők és illatos virágokkal teszik szebbé a környezetet. Igyekszik úgy ültetni a növényeket, hogy minden évszakában az évnek virágokkal legyen tele a kert, a virágzás időpontjaira is mindig ügyel, egy – egy új növény beszerzésekor. A szomszédok már tavasz első sugarainál megtalálják anyukámat a kis virágoskertjében, és ilyenkor mindig jókat beszélgetnek. Falun természetesen egy kis pletykálkodás is belefér, ám amit múltkor megtudott anyukám, azt még a mai napig emlegeti.

Egyik szomszéd, nagyon érdekes történetet mesélt neki, ami a munkahelyén a raktárban történt vele.

Raklaptároló

Új tárolási rendszert üzemeltettek be a főnökei, és ennek a raklaptároló rendszernek a beüzemelését mesélték el anyukám számára. Amit természetesen nagyon érdekesnek talált, hogy manapság az interneten már tényleg mindent meg lehet találni, és itt meg is tudják rendelni. A szomszédék cége sem tett másképpen, nagyon konkrét elképzeléssel vágtak neki a tárolórendszer keresésének, szerettek volna nagyon jó minőségű polcrendszert, ám kedvező áron. Ez nagyon összetett kritérium volt, melyre sokáig nem találtak megfelelő céget, de végül a keresés meghozta az eredményt és rátaláltak a megfelelőre, ahol minden egyezés fent állt. Már a cég honlapja is nagyon imponáló volt a számukra, mivel a rengeteg terméket forgalmaznak, de jól strukturáltan, áttekinthetően el vannak különítve egymástól. Így mindenki kiigazodhat és a termékleírásoknak és a bőségesen ellátott fénykép mennyiségnek köszönhetően könnyen döntésre tudják ösztönözni a honlapon nézelődőket.

A szomszéd cégénél is ilyen könnyen ment a döntés meghozatala, hogy raklaptárolót fognak megrendelni, remek leírásnak köszönhetően el tudták rögvest dönteni, hogy erre a típusú tárolórendszerre kérnek árajánlatot. Raklaptároló egyébként, amit anyukám megtudott a szomszédtól, egy nagyon újszerű tárolási rendszer, mert görgőkön keresztül történik az áruszállítás, valamint kihasználják a gravitáció erejét is, ők úgy fogalmaznak, hogy a gravitációs hatást. Raklaptároló remek megoldás olyan raktárhelyiségbe, ahol nagy tömeggel megpakolt raklapokat kell mozgatni.

Anyukám csodálkozott is hogy ilyen létezik, szinte nem hitt a fülének, hogy mit hall a szomszédtól. Ami még inkább tovább fokozta a csodálkozását, hogy a szomszéd elmondta, hogy egy kiérkező szakember felmérte a raktárhelyiség paramétereit és aszerint adta meg az árajánlatot, valamint egy kis tervet is készített aszerint, hogy hogyan is fog kinézni felállított raktárrendszer. Mivel tényleg kedvező árat adott meg a cég a gyártásra, szállításra, helyben történő összeszerelésre, ezért a szomszéd munkáltatója elfogadta az ajánlatot és megrendelte a polcrendszert. Ezek után rövid időn belül ki telefonhívást követően szállítási időpontot egyeztettek a céggel, mely szállításkor meg is történt a rendszer összeszerelése és üzembe állítása. Nagyon profin csapattal dolgozik a cég, akik minden egyes munkamozzanatban jártasak. És az egy rendkívül nagy segítség a megrendelők számára, hogy nem kell külön összeszerelő szakember gárda után kutatni, és ezzel időt és energiát pluszban befektetni, hanem a gyártó, szállító cég összeszereli ezt helyben, profi módon. És ezzel mindenki profitálni tud, a megrendelő biztos lehet abban, hogy a legjobb szerelő gárda dolgozott az összeszerelésen, a cég pedig így tud maximálisan felelősséget és garanciát vállalni az általuk forgalmazott polcrendszerekre.