A bocsánatkérő virág vétele helyett menjenek inkább elvonóra

Igen szomorú, de igazából mindenben van üzlet. Még a betegségekben is, mert sokan inkább kihasználják őket, akár tudják, hogy létezik, akár nem. Példaként hoznám például a virágosokat. Fogalmuk sincs, hogy a pasi azért vesz virágot a kedvesének, mert éppen elitta a havi rezsire valót, vagy mert ismét ittasan ment haza az éjjel, és a haverok éppen csak letámasztották a küszöbnél, megnyomták a csengőt, és leléptek. A virágosok ezt nem tudják, ők csak örülnek, hogy megy az üzlet.

Pedig sajnos sokan az elromlott kapcsolataik megjavítására vesznek virágot. A legtöbb esetben a függőségek, így az alkoholizmus először a kapcsolatokat teszi tönkre.  Az alkoholbetegség elsődleges elszenvedője a beteg maga, hiszen mégis ők az áldozatok, és ők viselik a legtovább a betegség jegyeit, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat sem, akik velük együtt küzdenek meg a betegség tüneteivel. Éppen ezért ajánl a Felépülők magánklinika családterápiát az elvonókúráik mellé, hogy ezeket a családi kötelékeket ismét megerősítsék, hogy ismét olyanok legyenek, mint a betegség kezdete előtt.  Az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés általában a 28 napos elvonókúrát ajánlja, hiszen ezen idő alatt mindenki megtalálja a fókuszt az életében, és megtalálja azt a módszert a felépülésre, amely neki a legmegfelelőbb. Ez alatt az egy hónap alatt a páciensek megoszthatják egymással az élettörténetüket a csoportterápián, az alkoholizmust tudományos szempontból is megismerhetik, és több különböző szabadidős tevékenységben is részt vehetnek.   Ha azonban valaki jobb szeretne egyedül részt venni a kezelésen, azoknak van ehetőségük magán kezelésen részt venni, amelyen csak ők vannak jelen, illetve az őket kezelő szakember.

A Felépülők magánklinika rengeteg sikersztorit megélt már, közülük pedig sokan csatlakoztak a szakembereikhez, hogy visszaadhassák mindazt a törődést, amelyet ők kaptak, mikor szükségük volt rá. Tisztában vannak, mennyi nehézséggel jár ennek a betegségnek a legyőzése, és hogy a mai napig sokan stigmatizálják a betegséget. Éppen ezért használják a Minnesota-módszert a kezeléseik során, melynek alapfeltevése az, hogy az alkoholizmus egy betegség, amely ugyanolyan kezelésre szorul, mint bármely másik. Elsődleges problémaként kezelik az alkoholbetegséget, nem próbálnak mögötte milliónyi másik dolgot keresni. Arra fókuszálnak, amely előttük van. A modellbe és a kezelések bővebben betekintést nyerhetünk a weboldalukon, ha felkeltette a figyelmüket a program.

Sokakat megijeszthet az, hogy egy magánklinikáról beszélünk. A Felépülők árait megtalálják a weboldalon, és ezeken felül egy forintot sem kell fizetniük. A Felépülőknek fontos, hogy átláthatóak és tisztességesek legyenek, hogy az emberek bizalommal és örömmel forduljanak hozzájuk. Pontosan ezért van az, hogy az árban minden étkezés, a szállás és a programok is benne vannak, hogy a pácienseiknek az érkezés után ne kelljen semmiért se fizetniük, csakis önmagukra koncentrálhassanak.  És ez az egyszeri beruházás megkíméli Önöket a későbbi virágvásárlásoktól is.